Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g127g197kcal17.8g3.2g12.7g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 91g69kcal1.7g14.1g0.2g0.9g
Porkkana, tuore65g18kcal0.4g3.7g0.1g1.6g
Selleri, annos 50g9g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Lanttu 18g5.2kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Palsternakka 2.7g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Persilja 3.6g1kcal0.1g0g0g0.3g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g5.1g4.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 272g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g597kcal41g45.2g27g7g
Valittu annoskoko596g299kcal20.5g22.6g13.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna298g149kcal10.3g11.3g6.8g1.8g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915