Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g250g425kcal50g0g25g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g125g31kcal1.9g5.6g0.4g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g125g54kcal3g7.7g0.4g2.1g
Pirkka kermajuusto 17%20g58kcal6.2g0.3g3.4g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)75g53kcal9g2.6g0.8g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1192g1263kcal140.2g32.4g62.4g4.2g
Valittu annoskoko596g632kcal70.1g16.2g31.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna298g316kcal35.1g8.1g15.6g1.1g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936