Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g219g241kcal46g0g5.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g31g23kcal1.4g4g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.4g7kcal0.4g1.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)26g7.1kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g672kcal100.6g15.8g21.2g3.6g
Valittu annoskoko597g336kcal50.3g7.9g10.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna299g168kcal25.2g4g5.3g0.9g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006