Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka12g10kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g65g23kcal0.6g4.4g0.3g0.9g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g87g31kcal0.9g5.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 61g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Kiinankaali 149g30kcal2.3g3.3g0.4g1.3g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.2g5.2kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.3kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1193g367kcal10.4g40.2g17.6g7.2g
Valittu annoskoko597g184kcal5.2g20.1g8.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna298g92kcal2.6g10.1g4.4g1.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929