Parsakaalivuoka karppinen

* Paloittele parsakaalin kukinnot, leikkaa varsiosat suikaleiksi, mutta jätä kukkanuput kokonaisiksi.

Pane ne vähään, suolalla maustettuun veteen ja keitä 5 minuuttia.

Valuta.

* Kuori sipulit, puolita ne ja leikkaa suikaleiksi.

Hauduta sipulit voissa tai pekonisiivujen kanssa yhtä aikaisesti.

* Levitä sipulit voidellun vuuan pohjalle.

Asettele päälle parsakaalipalat.

* Sekoita munat, kerma ja mausteet ja kaada seos vuokaan.

Kasvisten ei tarvitse peittyä, koska nesteen pinta nousee uunissa.

* Ripota päälle juustoraaste.

* Kypsennä uunissa (200 astetta) noin 40 min. eli kunnes munaseos on hyytynyt ja pinnassa on kaunis väri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Mirjam57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2496g875kcal115.3g48.7g7.5g62.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus399g1398kcal55.9g2g127.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1997g6591kcal39.9g59.9g698.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%998g2296kcal289.5g25g119.8g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g22448kcal1007.2g278.6g1913g139.8g
Valittu annoskoko5960g11224kcal503.6g139.3g956.5g69.9g
Annoskoko puolitettuna2980g5612kcal251.8g69.7g478.3g35g
Arvot/100g100g188kcal8.4g2.3g16g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301994