Kanakastike maissilla ja porkkanalla

Pilko porkkanat, sipuli ja valkosipuli pieneksi, paistele hetki pannulla ja lisää kanasuikaleet.

Ruskista ja mausta suolalla, cayennepippurilla, chilillä, sitruunapippurilla ja yrttimausteella.

Lisää maissit, tomaattimurska ja tuorejuusto.

Anna hautua 10-15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan filesuikaleet1500g1665kcal345g0g30g0g
Porkkana 1100g360kcal6.8g61.2g2.2g28.1g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Maissi jyvät 825g1186kcal23.2g211.2g19.8g30.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)1950g780kcal33.1g159.9g1.9g0g
Voi 75g544kcal0.9g0.3g61g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa100g100kcal11g3g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11920g9588kcal858.4g924.4g242g131.6g
Valittu annoskoko5960g4794kcal429.2g462.2g121g65.8g
Annoskoko puolitettuna2980g2397kcal214.6g231.1g60.5g32.9g
Arvot/100g100g80kcal7.2g7.8g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324813