Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2330g370kcal17.5g46.6g2.3g46.6g
Parsakaali brokkoli 932g327kcal43.1g18.2g2.8g23.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 47g152kcal4.2g6.5g12.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2330g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 70g194kcal1.4g2.1g19.6g0g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g2223kcal139g171.4g74.6g149.6g
Valittu annoskoko5964g1111kcal69.5g85.7g37.3g74.8g
Annoskoko puolitettuna2982g556kcal34.8g42.9g18.7g37.4g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743