Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1120g1859kcal212.8g0g112g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g770g216kcal4.6g45.8g1.5g19.3g
Sipuli 350g106kcal4.4g16.8g0.7g5.9g
Papu valkoinen, keitetty 1400g1507kcal118g196g4.9g98g
Tomaattimurska 1120g329kcal6.3g59.4g2.2g21.3g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)112g160kcal4.4g9.7g11.5g0g
Harissa 1 annos = 30 g84g234kcal6.6g44.1g7g0g
Ketsuppi, Heinz84g87kcal0.8g20.2g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11928g10506kcal715.8g784g447.8g291g
Valittu annoskoko5964g5253kcal357.9g392g223.9g145.5g
Annoskoko puolitettuna2982g2627kcal179g196g112g72.8g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468