Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado177g81kcal1.1g19.4g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 165g56kcal3.4g7.1g0.3g4.2g
Parsa 139g22kcal1.8g1.7g0.3g2.1g
Ruokaöljy keskiarvo 15g133kcal0g0g15g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 23g4.9kcal0.1g0.4g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea68g6.8kcal0.7g0.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g680kcal14.4g76.4g31.4g14.2g
Valittu annoskoko597g340kcal7.2g38.2g15.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna299g170kcal3.6g19.1g7.9g3.6g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739