Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 113g72kcal3.6g5.4g3.9g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)169g304kcal32.1g0.2g18.6g0g
Hapukoor 20% (Alma)118g241kcal3.3g3.8g23.6g0g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Tilli, tuore 17g5.1kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Voi 39g286kcal0.5g0.2g32g0g
Hapankorppu 87g293kcal8.6g53.2g1.8g13.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 28g6.1kcal0.1g0.5g0g0g
Liivate 10g35kcal8.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g2492kcal115.6g127.8g160g28.4g
Valittu annoskoko597g1246kcal57.8g63.9g80g14.2g
Annoskoko puolitettuna299g623kcal28.9g32g40g7.1g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254