Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 67g595kcal0g0g67.3g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g1795g359kcal23.3g53.9g3.6g0g
Kasvisliemikuutio 49g150kcal4.7g6.7g11.6g0.8g
Katkarapu 1212g829kcal175g0g13.3g0g
Herne 539g371kcal27.3g50.4g2.2g16.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Spagetti 2244g7346kcal228.7g1490.1g24.7g75.2g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g45g175kcal14.8g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g19734kcal952g3214.2g271.4g190.8g
Valittu annoskoko5976g9867kcal476g1607.1g135.7g95.4g
Annoskoko puolitettuna2988g4934kcal238g803.6g67.9g47.7g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180844