Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2696g2966kcal647g0g40.4g0g
Sipuli (kuorittu)899g243kcal11.7g43.1g1.8g15.3g
Margariini 80% keskiarvo135g957kcal0.4g0.3g107.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2247g2471kcal67.4g71.9g224.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g13273kcal1453g230.6g749.4g30.6g
Valittu annoskoko5976g6637kcal726.5g115.3g374.7g15.3g
Annoskoko puolitettuna2988g3318kcal363.3g57.7g187.4g7.7g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486