Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3440g726kcal41.3g117g6.9g72.2g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g1441g1729kcal273.8g0g72g0g
Sipuli (kuorittu)295g80kcal3.8g14.2g0.6g5g
Valkosipuli 40g43kcal3.1g6.5g0.2g0.8g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )29g259kcal0g0g28.8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki720g612kcal10.1g31.7g50.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g6959kcal666.6g347g318.6g166.2g
Valittu annoskoko5976g3480kcal333.3g173.5g159.3g83.1g
Annoskoko puolitettuna2988g1740kcal166.7g86.8g79.7g41.6g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935