Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 108g438kcal0g107.8g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala540g1728kcal81g318.6g14g54g
Maitojuoma, profeel, valio1800g360kcal59.4g32.4g0g27g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 540g229kcal53g2.2g0.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 540g749kcal67.5g1.6g52.9g0g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Ruokasuola jodioitu 27g0.7kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2250g1463kcal247.5g94.5g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g12609kcal1017.2g1185.4g418.2g162g
Valittu annoskoko5976g6305kcal508.6g592.7g209.1g81g
Annoskoko puolitettuna2988g3152kcal254.3g296.4g104.6g40.5g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040