Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas63g175kcal11.9g0g13.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Voi 15g109kcal0.2g0.1g12.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Ruokakerma Valio 5%100g60kcal1.2g2.8g5g0g
Poronliha 75g96kcal16.2g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1196g1026kcal63.6g30g71.8g1.8g
Valittu annoskoko598g513kcal31.8g15g35.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna299g257kcal15.9g7.5g18g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283