Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 120g238kcal3.2g0.9g23.3g8g
Punasipuli, kuorittu, 100g118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Katkarapu, rainbow180g180kcal41.4g0g1.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio100g140kcal2.8g6.5g12g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g30g54kcal0.5g3.3g4.5g0g
Tilli, tuore 50g15kcal1.8g0.4g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1196g1317kcal102.4g33.6g84g22g
Valittu annoskoko598g659kcal51.2g16.8g42g11g
Annoskoko puolitettuna299g329kcal25.6g8.4g21g5.5g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430