Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)66g138kcal9.2g0.4g11.1g0g
Pekoni, paistettu 22g113kcal3.6g0g11.1g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Paprika vihreä 37g7.9kcal0.3g0.9g0.1g0.7g
Tomaatti 164g37kcal0.9g5.7g0.5g2.3g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 44g144kcal0.9g1.3g15.3g0g
Paprikajauhe 1.7g5.6kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1603kcal79.8g24.2g130.4g9.6g
Valittu annoskoko599g801kcal39.9g12.1g65.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna299g401kcal20g6.1g32.6g2.4g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614