Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g117g35kcal5.4g2.3g0.4g1.9g
Broilerifilee, marinoimaton117g125kcal27g0g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa58g175kcal13.4g0g13.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g22g57kcal5.9g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1106kcal127.4g28g53g6g
Valittu annoskoko599g553kcal63.7g14g26.5g3g
Annoskoko puolitettuna299g277kcal31.9g7g13.3g1.5g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165555