Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 450g117kcal7g15.8g0.9g8.6g
Voi 45g326kcal0.5g0.2g36.6g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g14g2.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g940kcal17.4g42.4g75.4g20.2g
Valittu annoskoko599g470kcal8.7g21.2g37.7g10.1g
Annoskoko puolitettuna299g235kcal4.4g10.6g18.9g5.1g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180