Kalapihvi

1. Jauha kalat, lisää sekaan muna.

2. Kuullota sipuli voissa ja lisää kerma, suola ja pippuri.

Kiehauta
3. Lisää tilli ja korppujauho.

4. Sekoita massat yhteen monitoimikoneen taikinakoukulla.

Jäähdytä jääkaapissa ja anna tekeytyä hetki.

5. paista väri pintaan kuumalla pannulla ja kypsennä loppuun uunissa. 175cel.

n.15min

Hox! Kala voi olla muutakin kuin haukea/lohta.

Särjet, ahvenet, säynet jne. kelpaavat hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Vilpertti79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki (Kela 1989), annos 100g219g177kcal40.3g0g1.5g0g
Lohifilee 219g427kcal40.9g0g29.5g0g
Voi 22g159kcal0.3g0.1g17.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)44g70kcal1.2g1.2g6.6g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g6.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl51g67kcal6.6g0.3g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Korppujauho 18g64kcal1.8g13.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1943kcal183g31.6g120g2.8g
Valittu annoskoko599g971kcal91.5g15.8g60g1.4g
Annoskoko puolitettuna299g486kcal45.8g7.9g30g0.7g
Arvot/100g100g162kcal15.3g2.6g10g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213855