Mee goreng

Ota katkaravut sulamaan hyvissä ajoin.

Pehmennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta broilerit suolalla ja pippurilla.

Suikaloi sipuli, purjo ja kiinankaali (tai voit käyttää myös paksoita).

Kuumenna öljy isolla pannulla tai wokilla ja paista broisku kypsäksi.

Nosta broisku pannulta ja paista sipulia n. 5min, kunnes pehmeitä.

Lisää pannulle purjo ja kiinankaali, jatka paistamista 5min, kunnes kasvikset rapsakan kypsiä.

Kääntele sekaan idut, valutetut katkaravut, roileri ja nuudelit.

Sekoita nostellen ja anna kuumentua kunnolla.

Sekoita ketjap manis(makea soija) ,vesi sekä 1/2tl rouhittua mustapippuria.

Kaada liemi ruuan päälle ja nauti heti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Carol

Carol sanoi...

Ruoka on parhaillaan heti nautittuna, mutta myös hyvää seuraava päivänä ,kun pannulla nopeasti kuumentaa ;)

torstai 03.02.2011 klo 12:35

AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapuja (Apetit), annos 170g74g56kcal13.4g0.4g0.7g0g
Munanuudelit (Blue dragon), annos 250g55g189kcal6.5g38.3g1.1g0.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton131g144kcal30.2g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Purjosipuli 88g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Kiinankaali 131g26kcal2g3g0.4g1.2g
Ruokaöljy keskiarvo 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Itu keskiarvo, sinimailanen, mungopapu 66g24kcal2.6g1.7g0.5g1g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g13g24kcal0.3g5.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1081kcal113.8g104g23.2g9.4g
Valittu annoskoko599g541kcal56.9g52g11.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna299g270kcal28.5g26g5.8g2.4g
Arvot/100g100g90kcal9.5g8.7g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215094