Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 186g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Kuohukerma113g384kcal2.3g3.4g39.5g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 17g66kcal0.4g0.4g7.1g0g
Paprika punainen 57g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Tonnikala öljyssä 169g322kcal45.9g0g15.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g57g12kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g2131kcal145.4g18g162.6g3.8g
Valittu annoskoko599g1065kcal72.7g9g81.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna299g533kcal36.4g4.5g40.7g1g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005