Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit25g6.5kcal0.2g1.2g0.1g0.6g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Ahven 93g78kcal15.8g0g1.6g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g63g75kcal2.1g2.3g6.3g0g
Kalaliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g525kcal41.8g49.2g17.2g4.6g
Valittu annoskoko599g263kcal20.9g24.6g8.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna299g131kcal10.5g12.3g4.3g1.2g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622