Broccolimix-katkarapugratiini mascarponejuustolla

Puolet eli 125 g mascarpone-juustopaketista
1 kasvisliemikuutio
1-1,5 dl maustamatonta jugurttia
1 kg broccolimix-pakastetta
1 pussi valkosipuli-yrtti katkarapuja
1,5 dl/150 g juustoraastetta pinnalle

1. Sulata mascarponejuusto ja kasvisliemikuutio miedolla lämmöllä kattilassa.

Sekoita mukaan maustamatonta jugurttia.

2. Kaada puolet broccolimixistä korkeaan uunivuokaan, pippuria myllystä päälle.

Lisää sitten marinoidut katkaravut, ja niiden päälle loput mixistä sekä pippurirouhetta myllystä ja lopuksi liruuttele päälle juustoseos sekä viimeiseksi juustoraaste.

3. Paista uunissa 225 asteessa n. 30-40 min.

Nestettä tulee tässä versiossa enemmän vuoan pohjalle kuin pelkästään mascarponegratiini-reseptissä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone-juusto (Granarolo), annos 250g47g206kcal1.7g1.2g21.6g0g
Broccoli mix (X-tra), annos 250g376g132kcal9.4g13.1g1.9g9.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Maustamaton jogurtti (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 100g47g27kcal1.9g2.3g1.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g56g180kcal13g0g13g0g
Valkosipuliyrtti katkarapu (Rainbow), annos 100g68g47kcal8.1g1.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1210kcal69.2g37.2g79.8g19g
Valittu annoskoko599g605kcal34.6g18.6g39.9g9.5g
Annoskoko puolitettuna299g303kcal17.3g9.3g20g4.8g
Arvot/100g100g101kcal5.8g3.1g6.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368945