Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 146g51kcal6.7g2.8g0.4g3.6g
Kukkakaali 146g35kcal2.6g3.2g0.4g3.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 146g178kcal31g0g5.8g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli58g105kcal2.9g3.9g8.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl58g199kcal1.2g1.8g20.4g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g44g127kcal14.5g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1389kcal117.8g23.4g86.4g14g
Valittu annoskoko599g695kcal58.9g11.7g43.2g7g
Annoskoko puolitettuna299g347kcal29.5g5.9g21.6g3.5g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197