Tomaattibasilikamunakas

Sekoita kananmunat, jauho, maito ja mausteet (esim.

suola/yrttisuola, pippuri...).

Laita seos pannulle (hella 2:lla tai 3:lla) ja anna olla hetken (n. 5min) että hyytyy.

Heitä päälle tomaatit, feta, silputut/revityt basilikan lehdet ja juusto.

Anna olla kannen alla (hella 1:llä (tai 2:lla))

Munakas on valmis kun on turvonnut kaksinkertaiseksi ja juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Gilr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g261g339kcal34.2g0.8g21.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g55kcal1.6g10g0.3g2.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.7g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %45g81kcal9.7g0.5g4.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g34g88kcal10.1g0.7g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g1630kcal116.4g40.6g109.4g10.4g
Valittu annoskoko599g815kcal58.2g20.3g54.7g5.2g
Annoskoko puolitettuna299g408kcal29.1g10.2g27.4g2.6g
Arvot/100g100g136kcal9.7g3.4g9.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434202