Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Viinietikka balsami63g22kcal0g0.6g0g0g
Rypsiöljy rainbow125g1125kcal0g0g125g0g
Silakkafilee 375g539kcal60g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1197g3615kcal120g61.2g316.8g0g
Valittu annoskoko599g1808kcal60g30.6g158.4g0g
Annoskoko puolitettuna299g904kcal30g15.3g79.2g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794