Tonnikalacrepet

Letut: kaada 5 dl maitoa kulhoon, sekoita siihen kanamunat, vehnäjauho, voi (tai rypsiöly) ja suola.

Anna seistä n. puoli tuntia ja paista pannulla.

Täyte: Sekoita tonnikala, tuorejuusto, ruokakerma ja tuorejuusto, lisää hieman tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Ts77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2502g1151kcal80.1g120.1g37.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)500g631kcal55g1.5g45g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%500g801kcal13.5g13.5g75.1g0g
Tonnikala öljyssä 751g1425kcal203.6g0g67.6g0g
Keso raejuusto (Arla), annos 100g500g350kcal55g12.5g7.5g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli500g1501kcal18g21g150.1g0g
Tilli tuore10g2.6kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 651g2232kcal66.3g455.4g7.8g22.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11960g16907kcal984.8g1249.2g861.4g46g
Valittu annoskoko5980g8453kcal492.4g624.6g430.7g23g
Annoskoko puolitettuna2990g4227kcal246.2g312.3g215.4g11.5g
Arvot/100g100g141kcal8.2g10.4g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361689