Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas625g1750kcal118.8g0g137.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Voi 150g1088kcal1.8g0.6g121.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g515kcal15.3g105g1.8g5.2g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Ruokakerma Valio 5%1000g600kcal12g28g50g0g
Poronliha 750g955kcal161.7g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11960g10259kcal635.4g298.8g716.2g19g
Valittu annoskoko5980g5130kcal317.7g149.4g358.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna2990g2565kcal158.9g74.7g179.1g4.8g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283