Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 1200g1883kcal137.6g61.1g121.4g0.8g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 160g549kcal16.3g112g1.9g5.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1000g1300kcal30g20g130g1g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)600g90kcal3.6g18g1.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi44g123kcal4g3.1g10.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Ketsuppi, Felix160g144kcal1.6g33.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11968g8538kcal386.2g495.6g570.8g14.8g
Valittu annoskoko5984g4269kcal193.1g247.8g285.4g7.4g
Annoskoko puolitettuna2992g2135kcal96.6g123.9g142.7g3.7g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609