Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 81g24kcal0.8g3.7g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g50g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Selleri, annos 50g38g5.3kcal0.4g1.1g0g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 58g10kcal1.2g0.1g0.2g1.4g
Pekoni rasvainen 35g132kcal4.2g0g13g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1198g565kcal25.6g26.8g38.2g10g
Valittu annoskoko599g282kcal12.8g13.4g19.1g5g
Annoskoko puolitettuna300g141kcal6.4g6.7g9.6g2.5g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208