Kanafile-vihanneksilla

Pilko paprika ja sipulit viipaleiksi uunin vuokaan.

Silppua tuoretta oreganoa päälle.

Pyörittele vihannekset 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä.

Laita päälle suolaa ja pippuria.

Paista noin 45 minuuttia uunin keskiosassa 200 asteessa.

Paista kanafile parilla pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 533 grammaa

Riiaff
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Oliiviöljy 15g129kcal0g0g14.6g0g
Kariniemen kananpojan Fileepihvi, maustamaton225g221kcal49.5g0g2.2g0g
Oregano, tuore (Järvikylä), annos 10g11g7.6kcal0.3g1.1g0.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1199g899kcal107.2g35g36g13.6g
Valittu annoskoko600g449kcal53.6g17.5g18g6.8g
Annoskoko puolitettuna300g225kcal26.8g8.8g9g3.4g
Arvot/100g100g75kcal8.9g2.9g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422051