Maukas jauhelihakeitto

Juureskuutiot voi halutessaan jättää pois.

Laita vesi lihaliemikuutioineen kiehumaan.

Paista pilkottu sipuli sekä paprika ja jauheliha.

Lisää paistetut paprikat, sipulit ja jauhelihat veteen, sekä juureskuutiot halutessasi.

Tämän jälkeen laita tomaattimurska ja puoli pakettia koskenlaskijaa.

Kiehuta settiä n. 20 min. Tulisempaa makua kaipaavat voivat lisätä vielä hyppysellisen chiliä maustamaan keittoa.

Keitto on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Hdvg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1661kcal190.1g0g100g0g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen250g64kcal2.3g11.5g1g5g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto313g875kcal59.4g0g68.8g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1000g420kcal16g86g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl50g125kcal6g0.8g11g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g625g169kcal5g31.9g2.5g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11980g6764kcal564.2g284.4g369.6g54.8g
Valittu annoskoko5990g3382kcal282.1g142.2g184.8g27.4g
Annoskoko puolitettuna2995g1691kcal141.1g71.1g92.4g13.7g
Arvot/100g100g57kcal4.7g2.4g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392757