Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g47g340kcal0.5g0.5g37.3g0g
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kuohukerma,valio,2dl466g1585kcal9.3g14g163.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow933g746kcal39.2g121.2g8.4g28.9g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g1399g1119kcal237.8g0g11.2g0g
Katkarapu 420g287kcal60.6g0g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g8711kcal716g362.6g454.8g92.6g
Valittu annoskoko5992g4355kcal358g181.3g227.4g46.3g
Annoskoko puolitettuna2996g2178kcal179g90.7g113.7g23.2g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670