Perinteinen Jauhelihakastike

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattipyree ja jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Hauduta miedolla lämmöllä 15min.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Op8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Hk), annos 100g1750g4725kcal306.3g0g385g0g
Sipuli 805g244kcal10.1g38.6g1.6g13.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g181kcal11g31.6g0.5g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g126g391kcal21.4g68g3.7g16.4g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g196g176kcal5.9g6.9g13.7g1.4g
Ekstra-neitsyt-oliiviöljy (Pirkka), annos 5g70g630kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g12694kcal709.4g290.2g949g63g
Valittu annoskoko5992g6347kcal354.7g145.1g474.5g31.5g
Annoskoko puolitettuna2996g3173kcal177.4g72.6g237.3g15.8g
Arvot/100g100g106kcal5.9g2.4g7.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364390