Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman3200g5440kcal384g0g320g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g400g1480kcal55.6g290g10g16.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g1200g3360kcal27.6g42g336g0g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Mineraalisuola keskiarvo 40g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g23286kcal1165.6g702.6g1513.8g42.4g
Valittu annoskoko5992g11643kcal582.8g351.3g756.9g21.2g
Annoskoko puolitettuna2996g5822kcal291.4g175.7g378.5g10.6g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370144