Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi, jonka jälkeen lisätään vehnäjauhot ja leivinjauhe koko ajan sekoittaen.

Sulata voi ja lisää se taikinaan.

Lopuksi maito.

Levitä taikina leivinpaperille tasaiseksi.

Kuori ja paloittele omenat.

Lisää joukkoon kermaviili ja kananmunat.

Levitä sen jälkeen omenaseos taikinan päälle.

Tämän jälkeen voit ripotella kanelin ja sokerin omenien
päälle.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa 30-45 min.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Kullervo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 840g1055kcal92.4g2.2g75.8g0g
Sokeri 1190g4830kcal0g1188.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 819g2810kcal83.5g573.3g9.8g28.7g
Voi 280g2031kcal3.3g1.1g227.6g0g
Maito,kevyt (valio) 100g420g193kcal13.4g20.2g6.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 560g741kcal14.7g17.9g67.2g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g560g325kcal50.4g28g1.1g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1260g448kcal2g89.6g1.1g25.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g28g102kcal1g22.3g1g0g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g25193kcal525g3913.2g779.8g108.2g
Valittu annoskoko5992g12597kcal262.5g1956.6g389.9g54.1g
Annoskoko puolitettuna2996g6298kcal131.3g978.3g195g27.1g
Arvot/100g100g210kcal4.4g32.7g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378748