Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu2247g921kcal4.5g211.2g2.2g40.4g
Raparperi 1498g505kcal10.3g82.4g1.5g21g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1873g7303kcal0g1835.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g17457kcal29.6g4257.4g7.4g122.8g
Valittu annoskoko5992g8729kcal14.8g2128.7g3.7g61.4g
Annoskoko puolitettuna2996g4364kcal7.4g1064.4g1.9g30.7g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970