Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2400g3424kcal300g7.2g246g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g1600g4160kcal72g56g432g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g800g952kcal25.6g32.8g80g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g600g1110kcal156g3g54g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g592g160kcal7.7g28.4g1.2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11984g19611kcal1122.6g254.8g1626.4g20.2g
Valittu annoskoko5992g9805kcal561.3g127.4g813.2g10.1g
Annoskoko puolitettuna2996g4903kcal280.7g63.7g406.6g5.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870