Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2232g1699kcal42g345.9g4.5g22.3g
Lanttu 393g113kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Porkkana 596g195kcal3.7g33.1g1.2g15.2g
Soijakastike 270g163kcal14g25.7g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1711g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g72g389kcal0.1g0.2g43.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha720g1196kcal136.9g0g72g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g7510kcal401.2g846g244.6g89.2g
Valittu annoskoko5994g3755kcal200.6g423g122.3g44.6g
Annoskoko puolitettuna2997g1878kcal100.3g211.5g61.2g22.3g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877