Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1127g293kcal17.6g25.9g5.6g32.7g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.6g0g
Vesi2704g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g901g2253kcal171.3g0.3g198.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1127g1239kcal25.9g34.9g112.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g8280kcal432.8g131.2g706.8g68.4g
Valittu annoskoko5994g4140kcal216.4g65.6g353.4g34.2g
Annoskoko puolitettuna2997g2070kcal108.2g32.8g176.7g17.1g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891