Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1200g1620kcal264g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Paprika, punainen690g177kcal6.2g31.7g2.8g13.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2220g777kcal22.2g151g11.1g31.1g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g360g1404kcal7.2g9g151.2g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g252g302kcal6.3g15.1g22.7g3.8g
Hunaja 120g396kcal0.6g97g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g90g14kcal0.6g2.7g0.1g1.8g
Kirsikkatomaatti, suomalainen750g150kcal4.5g28.5g2.2g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11988g9912kcal633.6g708g502.2g138.6g
Valittu annoskoko5994g4956kcal316.8g354g251.1g69.3g
Annoskoko puolitettuna2997g2478kcal158.4g177g125.6g34.7g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258