Porsaan sisäfilee uunissa

File leikataan viipaleiksi, paistetaan pannulla ja ladotaan vuokaan.

Päälle kaadetaan kermaa, murennettua Mustapekkajuustoa ja mausteeksi mustapippuria sekä hieman suolaa.

Pippurijuuston määrä kannattaa miettiä syöjien makumieltymysten mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g3.7g4.4kcal0.6g0.1g0.2g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)0.5g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1.6g0.4g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.8g0.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g152kcal13.3g3.3g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186546