Eevaliin raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää sulatettu oivariini, kerma ja sitten vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 3 tl leivinjauhetta.

Kaada taikina isolle uunipellille.

Ripottele pinnalle paloitellut raparperit, sokeri ja päälle vaniljakastike.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kerma, ruoka 15% Flora0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Raparperi 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)0.8g1.5kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g34kcal0.4g5.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g17kcal0.2g2.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.1g1.3g0.3g0g
Arvot/100g100g292kcal3.4g44.1g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365594