Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 1.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)0.9g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2g1.1kcal0g0.3g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.6g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g86kcal5.1g8.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964