RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g1.2g3.7kcal0g0g0.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g1.7g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Raparperi 0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hermesetas-jauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g28kcal0.8g3.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko6g14kcal0.4g1.6g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g231kcal6.6g26.2g9.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435