Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi0.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis2.2g2.5kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Soijakastike 0g0kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal1g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal8.3g3.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751