Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)2.2g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 1g2.9kcal0.1g0.5g0g0.1g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Hiiva 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal1g4.8g0g0.4g
Valittu annoskoko6g13kcal0.5g2.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g1.2g0g0.1g
Arvot/100g100g212kcal8.3g40g0g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117271