Suvin tonnikalafetapasta

Viipaloi sipuli ja kuullota öljyssä.

Lisää mausteet (suola, yrttimausteskoitus ja pippurisekoitus), tomaattipyree (tai ketsuppi) ja kerma.

Hauduta n. 5 min.

Lisää kuutioitu feta ja tonnikala.

Kuumenna kiehuvaksi.

Sekoita mukaan keitetty pasta ja tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Lindzay138
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala vedessä 1.1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Arla Apetina 8% feta1.6g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi (Rainbow), annos 30g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.6g0.9kcal0g0g0.1g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.8g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.7g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g128kcal11.5g8.2g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121087