Swanfly sanoi...
Valkokastike:
Sulata rasva kattilassa. Lisää jauhot ja sekoita mössöksi. Lisää puolet maidosta, sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja kiehauta. Lämpö levyllä mieto, ei täysillä. Mausta suolalla ja muskottipähkinällä.
Kastike:
Paista kalkkunajau
sunnuntai 01.11.2009 klo 00:20
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Kalkkunajauheliha, raaka | 1g | 1.3kcal | 0.2g | 0g | 0.1g | 0g | |
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug | 2g | 0.9kcal | 0.1g | 0.1g | 0g | 0g | |
Oliiviöljy | 0.1g | 0.5kcal | 0g | 0g | 0.1g | 0g | |
Rasvaseos 30%, oivariini balansia | 0g | 0.1kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Vehnäjauho puolikarkea | 0.1g | 0.4kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g) | 1.8g | 0.6kcal | 0g | 0.1g | 0g | 0g | |
Parsakaali brokkoli | 0.4g | 0.1kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow) | 0.4g | 0.3kcal | 0.1g | 0g | 0g | 0g | |
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g | 0.3g | 1.1kcal | 0g | 0.2g | 0g | 0g | |
Annoskoko tuplana | 12g | 11kcal | 0.8g | 1g | 0.4g | 0g | |
Valittu annoskoko | 6g | 5kcal | 0.4g | 0.5g | 0.2g | 0g | |
Annoskoko puolitettuna | 3g | 3kcal | 0.2g | 0.3g | 0.1g | 0g | |
Arvot/100g | 100g | 87kcal | 6.6g | 8.2g | 3.3g | 0g |